Betontechniek

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in diverse aspecten van betonbouw. We maken onder andere funderingen, gevlinderde vloeren en verdiepingsvloeren. Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal, dat als bouwmateriaal wordt gebruikt. Het is samengesteld uit cement, zand en grind. De combinatie tussen beton en wapeningsstaal zorgt voor een sterk verband, waardoor het gebruikt kan worden voor grote overspanningen. Dat is ook de reden waarom beton breed inzetbaar is.


Funderingen en Vloeren

Elk huis, gebouw of aanbouw begint met een stevige fundering. Zo is van groot belang dat dit vak met precisie wordt toegepast om een lange levensduur te garanderen. Zeker in de randstad is het belangrijk om gebouwen en vloeren te onderheien. Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen.

Bij de start van een fundering beginnen wij met het uitzetten van de contouren van het gebouw. Hierdoor bepalen wij de locatie van de heipalen en worden deze door een externe partij geheid.

Na het heien, graven wij de fundering uit. Vervolgens plaatsen wij de werkvloer, de wapening en de bekisting. Waarna het tijd is voor de stort.


Gevlinderd

Vlindervloeren zijn afwerkte vloeren die tegenwoordig erg populair zijn. Door deze techniek toe te passen, heeft u direct een prachtige afgewerkte vloer. Dit kan zowel voor een binnen- als buitenvloer. Ook kunt u naar eigen smaak de kleur van de vloer kiezen. Vlindervloeren worden voornamelijk veel toegepast op grote buitenterreinen of bedrijfshallen, maar tegenwoordig zien we het ook veel in en rondom huizen. Dit komt onder andere door de populariteit van de industriële look.


Bruggen

In een waterrijk gebied, zoals de Nieuwkoopse- en de Vinkeveense plassen, komen we veel bruggen tegen. Zowel van beton als hout. Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Bij de bouw van een brug, zijn er veel verschillende dingen om rekening mee te houden. Zo hebben wij bijvoorbeeld te maken met het veranderende waterpeil en continue aanwezigheid van water. Beton is daarom een uitstekend geschikt materiaal, omdat beton goed bestand is tegen water, veel gewicht kan dragen en grote overspanningen kan overbruggen. Beton is een zeer duurzaam product waar u vele jaren plezier van heeft.